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 QUESTIONS & ANSWERS 

 

 Question:  Is the Proposal Form on pages 10-12 the same as the Cost Proposal Form referenced 
in paragraph 3.1 on page 7?  
  

 Answer:  Yes 
 

 Question:   Paragraph 6.4 on page 15 says that a corporate seal should be affixed to the 
proposal. Is it required that our proposal include a corporate seal, and if so, what page of the 
proposal should have the seal? 
 

 Answer:  Not required 
 

 

 Question:  Paragraph 14.2 on page 17 references a provided Contract References page. The RFP 
does not seem to include this form.  Can you provide the Contract Reference form, or can we 
create our own format? 
 

 Answer:  Attached 
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